John K Jensen

FOTOGRAF
 
 
About me 

Manden bag Siden og bag Sony A6300......

 

Hej og velkommen til denne lille fotoside 

jeg har været fotograf i hele mit liv, jeg har være Canon ejer og elsker dette kamera men i 2015 har jeg skiftet til et mere moderne kamera da Sony A6300 var et mere oplagt kamera da det er lille og man får mere for ens penge end hos Canon som ikke fornyre sig nok

jeg har haft Metromodels.dk i mange år men da foto virksomheder har ændret sig en del siden krisen ramte alle i 2008 så er det med at lave port folie mapper blevet svært så nu vil jeg hellere lave anderledes  fotos. Da alle næsten har et digital kamera er det svært at tjene penge på ens lidenskab.Jeg har som fotograf mødt mange søde modeller. Da jeg en dag mødte datteren til Izabel Kristensen - Sophia blev min fotoverden meget større og min måde at tage billeder på ændret, jeg fik min egen stil og min helt måde at arbejde på blev unik.

Jeg er delvis uddannet som fotograf på EFG resten af viden og nysgerighed. Jeg kan tage billeder med et engangs kamera og de bliver gode, det er ikke kun dyrt kamera som gør de gode billeder det er manden/kvinden bag som laver de fede billeder. Hvis du vil have taget billeder så skriv endelig - hvis det forgår i mit studie og skal bruges makeup artist koster det lidt penge (makeup leje af studie osv)